torstai 15. elokuuta 2013

Aitoja makuja

Täällä on harrastettu nyt aitojen makujen etsintää. 

Vaniljasokerit on usein melko vähän vaniljaa sisältäviä, puhun nyt siis markettien tuotteista. Olen tehnyt mielestäni sopivasti vaniljaa sisältävän sokerin erikoishienosta sokerista (noin 2dl) ja vaniljajauheesta (10g) itse. Toki tämänkin ohjeen voi tehdä mittasuhteita muuttamalla ja tuota vaniljajauhetta voi käyttää myös sellaisenaan, mutta annostelu on näin ehkäpä helpompaa.


Vaniljasokeri säilyy aromikkaana tiiviissä lasipurkissa.

2 kommenttia:

  1. Ja ettäkö kaupan tuote ei enää sitten kelpaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä ei olut ensimmäinen satsi edes :) Kaupantuote kelpaa silloin kun tarvitaan vaniljan makua, mutta ei saa tulla mustia pilkkuja, vanilliinisokerin muodossa.

    VastaaPoista